Bonzijweg - Koningin Maximahof 

Wemeldinge.jpg
Wemeldinge3.jpg
Wemeldinge2.jpg

Locatie: Wemeldinge
Status: in verkoop

Omschrijving project Wonen in Wemeldinge is wonen in een prachtig dorp gelegen aan de rand van Natuurpark De Oosterschelde. Door deze ligging direct aan het water, is het dorp bijzonder aantrekkelijk voor watersporters en toeristen die komen genieten van dit prachtige gebied. Al deze facetten zorgen er voor, dat dit voor veel mensen een fijne plaats is om te wonen.

In Wemeldinge en/of de directe omgeving zijn tal van voorzieningen zoals winkels, basisonderwijs, sportverenigingen en een jachthaven. Door de fraaie natuur is het heerlijk wandelen en het strandje aan de Oosterschelde is op loopafstand. Via een goede ontsluiting vanaf de rijksweg A58 zijn steden als Antwerpen, Rotterdam en Gent binnen een uur te bereiken.

Binnen het plangebied is specifiek aandacht besteed aan de ruimte met in het middengebied een fraaie groenpartij met parkeermogelijkheden met daarnaast ruime parkeermogelijkheden. De woningen zijn alen voorbereid op de toekomst en worden gasloos gebouwd met aansluiting op een aardwarmtesysteem in combinatie met vloerverwarming en PV-panelen. Kortom, comfortabel en energiezuinig wonen!

Voor meer informatie of neem contact op met de makelaar.

Makelaar Faasse-Fermont
Tel. 0113 - 25 05 55

1 laagse levensloop woning

1 laagse levensloop woning


2/1 kap woning

2/1 kap woning


levensloop rijwoning

levensloop rijwoning


rijwoning

rijwoning


levensloop geschakelde woning

levensloop geschakelde woning