Overzicht nieuwbouwwoningen & vrije kavels

Op deze pagina vindt u per project een korte omschrijving.
Wanneer u op de afbeelding klikt leest u meer informatie over een project. 


Stadshoek
Locatie: Borssele
Status: in verkoop


Omschrijving project
Aan de rand van Borssele zijn we gestart met de verkoop van diverse nieuwbouwwoningen. Zowel levensloopbestendig, twee-onder-een kap als vrijstaand komen aan bod. Uiteraard voldoen deze woningen aan de nieuwste energienormen en hebben de meeste woningen vrij uitzicht tot aan de zeedijk.

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/stadshoekborssele
Makelaars: Neeskens Makelaars 


Valkreek 2.0
Locatie: Colijnsplaat
Status: nog één 2-1 kap woningen en enkele kavels beschikbaar


Omschrijving project
Laatste kavels! Dit is de laatste mogelijkheid om te gaan wonen in het mooie woningbouwplan Valkreek 2.0 in Colijnsplaat. Kom te wonen in deze nieuwbouwwijk, welke reeds woonrijp is gemaakt. Wij bieden u aan de laatste kavels direct aan het water gelegen en met weids uitzicht over het omringende land. 

Kijk ook op: www.valkreekwonen.nl
Makelaars: Neeskens Makelaars & Kuub Makelaars


Hof den Berg
Locatie: Goes
Status: in uitvoering


Omschrijving project
Aan de Nieuwstraat van Goes worden vier mooie eengezinswoningen gebouwd. Deze huizen zijn ingericht met een tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers op de verdieping en een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. De huizen zijn onderhoudsarm gebouwd met kunststof kozijnen en conform de laatste bouwnormen voorzien van uitstekende isolatie- eigenschappen.

Kijk ook op: www.hofdenberg.nl
Makelaar: Schrijver Versluys Makelaars


Bonzijweg - Koningin Maximahof
Locatie: Wemeldinge
Status: in verkoop


Omschrijving projectWonen in Wemeldinge is wonen in een prachtig dorp gelegen aan de rand van Natuurpark De Oosterschelde. Door deze ligging direct aan het water, is het dorp bijzonder aantrekkelijk voor watersporters en toeristen die komen genieten van dit prachtige gebied. Al deze facetten zorgen er voor, dat dit voor veel mensen een fijne plaats is om te wonen.

Makelaar: Faasse & Fermont
Kijk ook op: http://www.woningbouwzeeland.nl/bonzijweg


Woon- werkkavels
Locatie: Nieuwerkerk
Status: in verkoop


Omschrijving project

In Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland worden aan de rand van het dorp op een zichtlocatie aan de N59 zes nieuwe woon werkkavels gerealiseerd. De kavels hebben een oppervlakte tussen 2000m2 en 4000m2. De bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk tot categorie 2. Er kan op iedere kavel een bedrijfswoning en een bedrijfspand worden gerealiseerd.

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/nieuwerkerk

Makelaars: Sinke Komejan


Final Souburg 5.jpg

Souburg Noord
Locatie: Souburg
Status: in verkoop


Omschrijving project
Totaal 21 woningen bestaande uit 13 rijwoningen, 4 tweekappers en 4 levensloopwoningen. De woningen liggen prachtig en vrij: direct nabij de entree van de wijk Souburg Noord. De tuinen liggen trouwens ideaal: pal op het zuidwesten, zodat u de hele middag en avond kunt genieten van de zon. Kom binnen en ontdek hoe praktisch, licht en mooi afgewerkt dit fijne gezinshuis is. 

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/souburgnoord

Makelaars: Schinkel de Weerd


Oostgaarde
Locatie: 's-Gravenpolder
Status: 3 vrijstaande woningen te koop


Omschrijving project
De woningen krijgen wit gekeimde gevels, rode gebakken dakpannen en jaren 30 details. De indeling is zeer praktisch, ruime hal met trapopgang, toiletruimte en bijkeuken met toegang naar garage en tuin. Er kan worden gekozen voor een woonkamer aan de voorzijde, of een tuingerichte woonkamer. Dan komt de woonkeuken aan de voorzijde.

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/oostgaarde


4 woonkavels
Locatie: Slagveldstraat-Nijverheidsstraat, Kruiningen
Status: in ontwikkeling

Omschrijving project
Op de hoek van de Slagveldstraat-Nijverheidsstraat staat nu een verouderde dorpsboerderij. Deze locatie is prachtig gelegen op korte afstand van het centrum van Kruiningen waar zich alle voorzieningen bevinden. De boerderij zal na aanpassing van het bestemmingsplan worden gesloopt.

Website: http://www.woningbouwzeeland.nl/woonkavelskruiningen


Poproute
Locatie: Mortiere, Middelburg
Status: in verkoop


Omschrijving project

Stijlvol, praktisch en duurzaam wonen. Dát is wonen in Poproute fase 2. Een nieuwbouwplan met smaakvolle koop- en huurwoningen, gevestigd in Mortiere. Of u nu kiest voor de flexibiliteit van huren of de voordelen van kopen, op één ding kunt u gegarandeerd rekenen: in Poproute fase 2 woont u aantrekkelijk en voordelig. 

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/poproute
Makelaars: Schrijver Versluys


Hazenburg
Locatie: Arnemuiden
Status: nog 1 vrijstaande woning te koop


Omschrijving project 

Het mooi gelegen Hazenburg II is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreëerd tussen het landschap en de stad. De afgelopen periode zijn er diverse woningen gebouwd en beginnen de contouren van deze sfeervolle wijk te Arnemuiden vorm te krijgen. Inmiddels zullen de eerste kopers hun draai hebben gevonden in dit mooie uitbreidingsplan aan de rand van Arnemuiden. 

Kijk ook op: www.woneninhazenburg.nl 
Makelaar: Faasse-Fermont en De Nooijer


De Bieselinghe
Locatie: Kapelle-Biezelinge
Status: in uitvoering, nog woningen beschikbaar


Omschrijving project
Rust en ruimte, het gevoel wat past bij de woonomgeving van de Grenadier in Kapelle. Standaard zijn alle woningen uitgevoerd met een royale woonruimte, keuken, bijkeuken en slaap- en badkamer. Het is mogelijk de woning uit te breiden met een uitgebouwde slaap- en badkamer, waarbij een intern bereikbare garage wordt gerealiseerd. 

Kijk ook op www.woningbouwzeeland.nl/de-bieselinghe

Makelaar: Faasse & Fermont


Avondviolier
Locatie: Ovezande
Status: in verkoop


Omschrijving project
In Ovezande, aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk, wordt de nieuwe woonwijk Plataanweg Noord-west gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, genaamd type Avondviolier.

Kijk ook op: www.avondviolier.nl
Makelaars: Faasse & Fermont en AM


Wilhelminadorp
Locatie: Wilhelminadorp
Status: in verkoop


Omschrijving project
Op de beschikbare percelen van 376 tot 991 m² is een inspirerende vrijstaande woning ontworpen. Er zijn volop mogelijkheden om het basisontwerp uit te bouwen en aan te passen. De woning kan ook levensloopbestendig gebouwd worden. Het motto is een luid en duidelijk: “Daag ons uit het huis te realiseren dat bij u past!

Kijk op de projectpagina
Makelaars: Faasse & Fermont


Dorps Wonen in Aria
Locatie: Goes
Status: Vedelplein nu in verkoop, bouwfase 7 binnenkort in verkoop


Omschrijving project
Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen (vrijstaand, tweekappers, rijwoningen en levensloopbestendige woningen), kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel
dorpse elementen.

Kijk ook op: www.aria-goes.nl
Makelaars: Kuub Makelaars


Colenshoek
Locatie: 's-Heer Abtskerke
Status: nog 1 vrijstaande woning beschikbaar


Omschrijving project

In het kleinschalige uitbreidingsplan “Colenshoek” aan de rand van ’s-Heer Abtskerke zijn 6 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. Er is op dit moment nog 1 vrijstaande woning te koop. De tuin is gelegen op het Zuid-Westen.


Vraagprijs: € 369.000,- vrij op naam (incl. 418 m2 grond)
Contactpersoon verkoop: dhr. J. Oosterveld, 0113 - 31 25 44


West-Kraayertpolder
Locatie: Lewedorp
Status: in verkoop


Omschrijving project
In Lewedorp aan de Klaverstraat hebben wij de laatste twee-onder-een-kapwoning te koop. Bouwkavel 8 heeft een oppervlakte van ca. 288 m2. Woningtype Elburg Jaren 30 heeft een inhoud van ruim 600 m3. Begane grond met zongerichte woonkamer, open keuken, hal met trapopgang, toiletruimte en aangebouwde garage.

Kijk ook op: http://www.woningbouwzeeland.nl/lewedorp
Verkoop: Fraanje


Kruittoren
Locatie: Tholen
Status: nog enkele woningen beschikbaar


Omschrijving project
Op de prachtige locatie tegen het oude centrum en de haven aan, komt een boeiende mix van 9 stadsappartementen, 13 kruittorenappartementen en 7 kadewoningen. Een geheel nieuwe impuls voor het gebied met goede parkeervoorzieningen en prachtige uitzichten! Dit kleinschalige maar zeer doordacht ontworpen appartementencomplex biedt voor elke koper wat wils. Uiteraard met eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Iets voor u?

Kijk ook op: Kruittoren Tholen
Makelaar: Neeskens Makelaars   


Kreekpad
Locatie: Kats
Status: in verkoop


Omschrijving project Heerlijk wonen vlakbij de Oosterschelde op Noord-Beveland? Dat kan nu! Dit nieuwbouwproject aan de rand van Kats bevat twee twee-onder-één-kapwoningen en twee geschakelde levensloopwoningen. Deze fraaie tweekappers worden met duurzame en onderhoudsarme materialen gebouwd. Vanaf de woningen bent u binnen een kwartier in Goes en bereikt u binnen een paar minuten de Zeelandbrug.

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/kreekpadkats
Makelaar: Neeskens Makelaars 


Campervelden
Locatie: Kamperland
Status: in verkoop


Omschrijving project
Nieuwe ontwikkelingen in Campervelden! Na de startbouw van de appartementen ‘de Havenpoort’ in juni 2018 en de vrije kavels ‘de Vrijlanden’ komt Campervelden met kant en klare grondgebonden woningen in deelproject ‘de Singel’. Wat heeft ‘de Singel’ te bieden?

Kijk ook op: www.campervelden.nl


De kroon op Kortgene
Locatie: Kortgene
Status: in verkoop


Omschrijving project
Het feest van de kroning is begonnen: De Kroon op Kortgene is officieel in verkoop gegaan. De rode loper is uitgerold voor alle belangstellenden in de vrijstaande woningen, 2-1 kappers, eengezinswoningen, bungalows en appartementen. 55 gezinnen, stellen, gevorderden en andere belangstellenden kunnen nu een grote stap maken naar moderner, mooier, fijner en duurzamer wonen. 
Kijk op: http://www.dekroonopkortgene.nl


Landgoed Yerseke Moer
Locatie: Yerseke
Status: nog 1 in verkoop


Omschrijving project
Schitterend gelegen bouwkavel midden in het natuurgebied Yerseke Moer en vrijwel tegen de Oosterschelde-dijk aan. De bouwkavel is ongeveer 2.000 m2 groot en ontsloten via de Postweg. De bestaande woning aan de Postweg 3 en een van de beide bouwkavels is inmiddels verkocht. Er resteert derhalve nog 1 unieke kans om u droomvilla te realiseren. 

Kijk ook op: www.woningbouwzeeland.nl/yerseke-moer


grote kade voorzijde high res v2_RGB_300dpi.jpg

Grote Kade 27
Locatie: Breskens
Status: in voorbereiding


Omschrijving project
Gelegen aan de monding van de Westerschelde draait het in Breskens om water. Maritiem Breskens, van oudsher een karakteristiek vissersdorp maar tegenwoordig uitgegroeid tot een moderne badplaats met o.a. een jachthaven met 850 ligplaatsen. Nog voor de bouwvak slopen we en starten we in de fundering. Zie voor verdere info onze website.

 
Kijk ook op: www.grotekade27.com
Makelaars: De Dobbelaere Makelaars


1103781_1500-x-850_philippine.jpg

't Hof van Philippine
Locatie: Philippine
Status: in voorbereiding


Omschrijving project
Het nieuwbouwplan ’t Hof van Philippine is ingesloten tussen de Braakmanweg en Kanaalpark te Philippine en bestaat uit twee-onder-één-kapwoningen, bouwkavels met riantwoningen en vrije bouwkavels. Aan de hand van de vele uitbreidingsopties kunt u de hoogwaardig afgewerkte twee-onder-één-kapwoning naar gelang uw persoonlijke wensen aanpassen, natuurlijk is er ook de mogelijkheid om individuele uitbreidingsopties te realiseren.

 
Kijk ook op: www.hofvanphilippine.nl
Makelaars: Kindt & Biesbroeck Makelaardij


Heeren van Kapelle
Locatie: Domburg
Status: in voorbereiding


Omschrijving project

Duinlandgoed Heeren van Kapelle; uniek wonen op een unieke plek. Vanuit de drukte en stress naar het ruimtelijke van Zeeland en de gezelligheid van Domburg. Op een steenworp afstand van het Noordzeestrand kunt u ontspannen in de luxe en het comfort van uw eigen landhuis op uw eigen landgoed.

 
Kijk ook op: www.heerenvankapelle.nl